Home
Videos uploaded by user “Erold Ruzi”
Si te shkruajme tekst ne Microsoft Word - Office 2013
 
05:09
Pershendetje te gjitheve! Kjo video tregon sesi mund te shkruajme nje material ne Microsoft Word 2013. Do te shohim disa baza sesi te shkruajme. Te gjitha versionet e tjera jane te ngjashme, dmth 2007 dhe 2010. Nese po perdorni akoma Office 2003 ju sugjeroj te ndryshoni dhe te perdorni minimalisht 2007. Video eshte per qellime mesimore. Jam duke bere disa video per perdorimin deri ne nivel mesatar te Word. Kini parasysh qe videot jane bere per qellim edukativ dhe per asnje lloj perfitimi tjeter. Videot mund ti shperndani pa lejen time, thjesht mund te me jepni merite per punen qe kam bere. Kjo eshte video e pare e nje serie te gjate videosh qe do ndjekin me pas. Video ka per qellim te filloje per perdoruesin me bazik e deri tek ai me i avacuari. Faleminderit per vemendjen! :) Ju lutem regjistrohuni tek kanali im. Per cdo pyetje mund te shkruani tek komentet. Me ndiqni: Facebook: https://www.facebook.com/erold.ruzi Twitter: https://twitter.com/eroldru Instagram: http://instagram.com/eroldru
Views: 7914 Erold Ruzi
Si te punojme me tekstin ne Microsoft Word - Office 2013
 
09:10
Pershendetje te gjitheve! Kjo video tregon sesi mund te punojme dhe perpunome tekstin ne Microsoft Word 2013. Do te shohim disa baza dhe me pas mund te punoni vete duke bere me shume prova. Te gjitha versionet e tjera jane te ngjashme, dmth 2007 dhe 2010. Nese po perdorni akoma Office 2003 ju sugjeroj te ndryshoni dhe te perdorni minimalisht 2007. Video eshte per qellime mesimore. Jam duke bere disa video per perdorimin deri ne nivel mesatar te Word. Kini parasysh qe videot jane bere per qellim edukativ dhe per asnje lloj perfitimi tjeter. Videot mund ti shperndani pa lejen time, thjesht mund te me jepni merite per punen qe kam bere. Video ka per qellim te filloje per perdoruesin me bazik e deri tek ai me i avancuari. Faleminderit per vemendjen! :) Ju lutem regjistrohuni tek kanali im. Per cdo pyetje mund te shkruani tek komentet. Me ndiqni: Facebook: https://www.facebook.com/erold.ruzi Twitter: https://twitter.com/eroldru Instagram: http://instagram.com/eroldru
Views: 4277 Erold Ruzi
Si te hedhim foto ne Microsoft Word - Office 2013
 
00:44
Pershendetje te gjitheve! Kjo video tregon sesi mund te fusim foto ne Microsoft Word 2013. Te gjitha versionet e tjera jane te ngjashme, dmth 2007 dhe 2010. Nese po perdorni akoma Office 2003 ju sug
Views: 372 Erold Ruzi
Zgjedhja e tekstit ne Microsoft Word - Office 2013
 
17:12
Pershendetje te gjitheve! Kjo video ka per qellim t'ju ndihmoje te lehtesoni zgjedhjen e tekstit ne Word. Eshte shume e rendesishme qe te perdorim menyrat qe na ndihmojne me shume dhe na lehtesojne me shume punen sepse punojme me shpejt dhe me lehte. Te gjitha versionet e tjera jane te ngjashme, dmth 2007 dhe 2010. Nese po perdorni akoma Office 2003 ju sugjeroj te ndryshoni dhe te perdorni minimalisht 2007. Video eshte per qellime mesimore. Jam duke bere disa video per perdorimin deri ne nivel mesatar te Word. Kini parasysh qe videot jane bere per qellim edukativ dhe per asnje lloj perfitimi tjeter. Videot mund ti shperndani pa lejen time, thjesht mund te me jepni merite per punen qe kam bere. Video ka per qellim te filloje per perdoruesin me bazik e deri tek ai me i avacuari. Faleminderit per vemendjen! :) Ju lutem regjistrohuni tek kanali im. Per cdo pyetje mund te shkruani tek komentet. Me ndiqni: Facebook: https://www.facebook.com/erold.ruzi Twitter: https://twitter.com/eroldru Instagram: http://instagram.com/eroldru
Views: 106 Erold Ruzi
Si të hapim Microsoft Word direkt nga Desktop - Office 2013
 
00:30
Pershendetje te gjitheve! Video e pare eshte menyra sesi mund te hapim Microsoft Word 2013 direkt nga Desktopi. Mjafton te gjeni ikonen e Word dhe te klikoni 2 here me butonin e majte te mausit. Menjehere do te hapet programi. Ne rastin e Office 2013 sic po e perdor une, do te hapet nje dritare ku mund te zgjidhni llojin e dokumentit. Kete pjese do ta shqyrtojme me vone. Te gjitha versionet e tjera jane te ngjashme, dmth 2007 dhe 2010. Nese po perdorni akoma Office 2003 ju sugjeroj te ndryshoni dhe te perdorni minimalisht 2007. Video eshte per qellime mesimore. Jam duke bere disa video per perdorimin deri ne nivel mesatar te Word. Kini parasysh qe videot jane bere per qellim edukativ dhe per asnje lloj perfitimi tjeter. Videot mund ti shperndani pa lejen time, thjesht mund te me jepni merite per punen qe kam bere. Kjo eshte video e pare e nje serie te gjate videosh qe do ndjekin me pas. Video ka per qellim te filloje per perdoruesin me bazik e deri tek ai me i avacuari. Faleminderit per vemendjen! :) Ju lutem regjistrohuni tek kanali im. Per cdo pyetje mund te shkruani tek komentet. Me ndiqni: Facebook: https://www.facebook.com/erold.ruzi Twitter: https://twitter.com/eroldru Instagram: http://instagram.com/eroldru
Views: 792 Erold Ruzi
Si te rrotullojme fotot ne Microsoft Word - Office 2013
 
00:51
Pershendetje te gjitheve! Kjo video tregon sesi mund te bejme rrotullimin e fotove qe hedhim ne Microsoft Word 2013. Te gjitha versionet e tjera jane te ngjashme, dmth 2007 dhe 2010. Nese po perdorni akoma Office 2003 ju sugjeroj te ndryshoni dhe te perdorni minimalisht 2007. Video eshte per qellime mesimore. Jam duke bere disa video per perdorimin deri ne nivel mesatar te Word. Kini parasysh qe videot jane bere per qellim edukativ dhe per asnje lloj perfitimi tjeter. Videot mund ti shperndani pa lejen time, thjesht mund te me jepni merite per punen qe kam bere. Kjo eshte video e pare e nje serie te gjate videosh qe do ndjekin me pas. Video ka per qellim te filloje per perdoruesin me bazik e deri tek ai me i avacuari. Faleminderit per vemendjen! :) Ju lutem regjistrohuni tek kanali im. Per cdo pyetje mund te shkruani tek komentet. Me ndiqni: Facebook: https://www.facebook.com/erold.ruzi Twitter: https://twitter.com/eroldru Instagram: http://instagram.com/eroldru
Views: 78 Erold Ruzi
Si te hapim Microsoft Word direkt nga Start - Office 2013
 
00:27
Pershendetje te gjitheve! Kjo video tregon sesi mund te hapim Microsoft Word 2013 nga menuja Start. Te gjitha versionet e tjera jane te ngjashme, dmth 2007 dhe 2010. Nese po perdorni akoma Office 2003 ju sugjeroj te ndryshoni dhe te perdorni minimalisht 2007. Video eshte per qellime mesimore. Jam duke bere disa video per perdorimin deri ne nivel mesatar te Word. Kini parasysh qe videot jane bere per qellim edukativ dhe per asnje lloj perfitimi tjeter. Videot mund ti shperndani pa lejen time, thjesht mund te me jepni merite per punen qe kam bere. Kjo eshte video e pare e nje serie te gjate videosh qe do ndjekin me pas. Video ka per qellim te filloje per perdoruesin me bazik e deri tek ai me i avacuari. Faleminderit per vemendjen! :) Ju lutem regjistrohuni tek kanali im. Per cdo pyetje mund te shkruani tek komentet. Me ndiqni: Facebook: https://www.facebook.com/erold.ruzi Twitter: https://twitter.com/eroldru Instagram: http://instagram.com/eroldru
Views: 563 Erold Ruzi
i-onik 7" chinese tablet digitizer touch screen problem
 
01:40
Digitizer issue bought from Ali-Express
Views: 918 Erold Ruzi
Levizja e tekstit ne Microsoft Word ne menyra te ndryshme - Office 2013
 
10:39
Pershendetje te gjitheve! Kjo video tregon sesi mund te levizim tekstin ne Microsoft Word 2013 ne disa menyra. Do te shohim disa baza dhe me pas mund te punoni vete duke bere me shume prova. Keto tutoriale ju ndihmojne te punoni me shpejt ne Word dhe ne duke patur parasysh analogjine, edhe ne programe te tjera. Te gjitha versionet e tjera jane te ngjashme, dmth 2007 dhe 2010. Nese po perdorni akoma Office 2003 ju sugjeroj te ndryshoni dhe te perdorni minimalisht 2007. Video eshte per qellime mesimore. Jam duke bere disa video per perdorimin deri ne nivel mesatar te Word. Kini parasysh qe videot jane bere per qellim edukativ dhe per asnje lloj perfitimi tjeter. Videot mund ti shperndani pa lejen time, thjesht mund te me jepni merite per punen qe kam bere. Video ka per qellim te filloje per perdoruesin me bazik e deri tek ai me i avancuari. Faleminderit per vemendjen! :) Ju lutem regjistrohuni tek kanali im. Per cdo pyetje mund te shkruani tek komentet. Me ndiqni: Facebook: https://www.facebook.com/erold.ruzi Twitter: https://twitter.com/eroldru Instagram: http://instagram.com/eroldru
Views: 129 Erold Ruzi
Si te manipulojme fotot ne Microsoft Word - Office 2013
 
01:00
Pershendetje te gjitheve! Kjo video tregon sesi mund te bejme ndryshime dhe manipulime baze tek fotot qe hedhim ne Microsoft Word 2013. Te gjitha versionet e tjera jane te ngjashme, dmth 2007 dhe 2010. Nese po perdorni akoma Office 2003 ju sugjeroj te ndryshoni dhe te perdorni minimalisht 2007. Video eshte per qellime mesimore. Jam duke bere disa video per perdorimin deri ne nivel mesatar te Word. Kini parasysh qe videot jane bere per qellim edukativ dhe per asnje lloj perfitimi tjeter. Videot mund ti shperndani pa lejen time, thjesht mund te me jepni merite per punen qe kam bere. Kjo eshte video e pare e nje serie te gjate videosh qe do ndjekin me pas. Video ka per qellim te filloje per perdoruesin me bazik e deri tek ai me i avacuari. Faleminderit per vemendjen! :) Ju lutem regjistrohuni tek kanali im. Per cdo pyetje mund te shkruani tek komentet. Me ndiqni: Facebook: https://www.facebook.com/erold.ruzi Twitter: https://twitter.com/eroldru Instagram: http://instagram.com/eroldru
Views: 87 Erold Ruzi
Crossbones @ Rock Stock Tirana 25.2.2015
 
03:02
Muzike per qetesim nga Crossbones. Live nga Rock Stock Tirana 25.2.2015 Personalisht nje nga grupet me te mira qe kam degjuar ndonjehere live ne Shqiperi. Per te mos u humbur! Follow me: Facebook: http://www.facebook.com/erold.ruzi Twitter: http://twitter.com/eroldru Instagram: http://instagram.com/eroldru
Views: 90 Erold Ruzi
RAM error and PSU whine
 
00:26
Views: 69 Erold Ruzi